Η εταιρεια

Στο κατάστημα ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ» το όχημά σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και μέσω του δικτύου Vialider έχετε κορυφαία εξυπηρέτηση, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Η εταιρεία Μπλατσούκα Αγγελική & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών και των ζαντών από την δεκαετία του 1980. Αρχικά με ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Λαμίας, και αργότερα στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στο 1ο χλμ Ν.Ε.Ο.  Λαμίας-Αθηνών.

Η πορεία μας  είναι σταθερά ανοδική, με αποτέλεσμα να είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα πανελλαδικά. Από το 2009 και κάθε χρόνο, καταφέρνουμε με επιτυχία να παίρνουμε την πιστοποίηση ποιότητας λειτουργίας TUV AUSTRIA HELLAS, με βάση τους αυστηρούς κανόνες ποιότητας που καθορίστηκαν από την MICHELIN, για επιβατικά και για φορτηγά αυτοκίνητα.  Από το τέλος του 2017, συμμετέχουμε στο καινούριο, αναβαθμισμένο δίκτυο συνεργατών της MICHELIN ViaLider, στο οποίο ανήκουν μόνο 26 καταστήματα πανελλαδικά.

Επιπλέον, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και για αυτό ακριβώς είμαστε ενεργό πιστοποιημένο σημείο ανακύκλωσης ελαστικών. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι τα ελαστικά που βγάζετε από το όχημά σας, δεν θα απορριφθούν ανεξέλεγκτα, αλλά αντίθετα, θα ανακυκλωθούν, εξοικονομώντας φυσικούς πόρους από αυτά, αξιοποιώντας ένα απορριπτόμενο υλικό και μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ο εξοπλισμός μας που είναι τελευταίας τεχνολογίας, οι σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις μας, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία μας, μας καθιστούν την πρώτη επιλογή σας για τα οχήματά σας.