Υπηρεσιες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λύση σε όποιο πρόβλημα ελαστικών και αν αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. Το συνεργείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, και με άριστη γνώση των αναγκών του οχήματός σας, να παρέχει την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του και τις υψηλές αποδόσεις του.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την τοποθέτηση, την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ελαστικών και των ζαντών του οχήματός σας, με άριστα αποτελέσματα εργασίας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με σωστές συμβουλές και υπεύθυνο service σε φιλικές τιμές.

Το κατάστημα εμπορίας και service ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ», είναι επίσημο μέλος του δικτύου ViaLider της Michelin, για τη Λαμία.

Η Michelin θέλοντας να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία στα ελαστικά και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, δημιούργησε ένα νέο δίκτυο συνεργατών συγκεντρώνοντας όλους τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα.

Στα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Στο κατάστημα ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ» το όχημά σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και μέσω του δικτύου Vialider έχετε κορυφαία εξυπηρέτηση, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.