Υπηρεσιες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λύση σε όποιο πρόβλημα ελαστικών και αν αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. Το συνεργείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, και με άριστη γνώση των αναγκών του οχήματός σας, να παρέχει την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του και τις υψηλές αποδόσεις του.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την τοποθέτηση, την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ελαστικών και των ζαντών του οχήματός σας, με άριστα αποτελέσματα εργασίας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με σωστές συμβουλές και υπεύθυνο service σε φιλικές τιμές.

Το κατάστημα εμπορίας και service ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ», είναι επίσημο μέλος του δικτύου ViaLider της Michelin, για τη Λαμία.

Η Michelin θέλοντας να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία στα ελαστικά και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, δημιούργησε ένα νέο δίκτυο συνεργατών συγκεντρώνοντας όλους τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα.

Στα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Στο κατάστημα ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ» το όχημά σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και μέσω του δικτύου Vialider έχετε κορυφαία εξυπηρέτηση, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

icon

Εμπόριο Ελαστικών και Ζαντών

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εταιρείες ελαστικών και ζαντών, σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης ελαστικών.

icon

Ζυγοστάθμιση

Τα ελαστικά πρέπει πάντα να ζυγοσταθμίζονται πριν τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε δονήσεις στο τιμόνι, επισκεφτείτε άμεσα το κατάστημά μας. Είμαστε εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας και ακρίβειας μηχανήματα Blue Light, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα της ζυγοστάθμισης.

icon

Άζωτο

Στο κατάστημά μας είμαστε εξοπλισμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις, έτσι ώστε ο αέρας που θα διαθέτουν τα ελαστικά αυτοκινήτου σας θα αποτελείται από 100% άζωτο, χωρίς ίχνη υγρασίας. Το Άζωτο προσφέρει καλύτερο κράτημα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, μειωμένη κατανάλωση καυσίμων και πιο ασφαλές φρενάρισμα.

icon

TPMS

Tο κατάστημά μας διαθέτει διαγνωστικό TPMS για τα περισσότερα αυτοκίνητα.

icon

Εγγύηση Plus

Τώρα το πρόγραμμα εγγύησης PLUS ελαστικών MICHELIN, με κάθε αγορά 4 ελαστικών, σας καλύπτει απόλυτα την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών. Έτσι οδηγείτε με απόλυτη σιγουριά για 20000 χλμ.

icon

ViaLider

Το κατάστημα εμπορίας και service ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ», είναι επίσημο μέλος του δικτύου ViaLider της Michelin, για τη Λαμία.

icon

Επισκευές Ελαστικών

Η τακτική εξέταση των ελαστικών είναι σημαντική, καθώς μας βοηθά να εντοπίσουμε έγκαιρα κάθε ζημιά που μπορεί να συμβεί. Η συχνότερη ζημιά είναι τα τρυπήματα, τα οποία τα επισκευάζουμε πάντα με τα κατάλληλα μέσα, από το εσωτερικό του ελαστικού.

icon

Κινητό Συνεργείο

Το κατάστημά μας διαθέτει και κινητό συνεργείο για επιβατικά και φορτηγά ελαστικά. Αν χρειαστείτε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε κάποιο ελαστικό και δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του οχήματός σας, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας, και το πρόβλημά σας θα λυθεί.

icon

Φύλαξη Ελαστικών

Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, είναι απαραίτητη η χρήση χειμερινών ελαστικών. Στο κατάστημά μας παρέχουμε την υπηρεσία «Tire Hotel», που σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύετε το δεύτερο σετ ελαστικών σας με ασφάλεια και στις κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τις οδηγίες του ETRTO (The European Tire and Rim Technical Organisation). Έτσι έχετε άμεση πρόσβαση στα εποχικά ελαστικά σας όποτε τα χρειαστείτε.